Actualitat Notícies

I FIRETA SOLIDARIA SANT JOAN

Amb l'objectiu de donar veu a les clíniques veterinàries, comerços especialitzats en el sector dels animals de companyia i a les associacions protectores d'animals, celebrarem el dia 12 de maig *nuetra I *FIRETA SOLIDÀRIA SANT JOAN. Tots junts aconseguirem un acte solidari i inculcarem en els assistents les obligacions que suposen fer-se responsable d'un animal de companyia
I FIRETA SOLIDARIA SANT JOAN

El dia de celebració de la I Fira Sant Joan *Mascotes serà el diumenge 12 de maig, de 09 del matí a 15 hores, en la Plaça de Josep Carreras, un dia que estarà *emcabezado per la solidaritat i la  responsabilitat a l'hora de triar o no un animal de companyia o si volem adoptar un.

Acompanyats/as dels nostres "fidels amics"  celebrarem una Marxa Solidària, la inscripció de la qual serà 3 € (3,50 amb IVA), els diners recaptats es repartirà entre les Associacions Protectores d'animals que participen en l'esdeveniment.
Les inscripcions ja estan obertes:https://www.grupobrotons.es/?event=i-fireta-solidaria-sant-joan-dalacant&event_date=2019-05-12

Els dorsals es recolliran el mateix dia en la *fireta, aqueix mateix dia també es podrà inscriure la gent que vulga participar i no ho haja fet per internet, admetent-se fila 0.

Per a atraure més públic a la fira s'organitzaran, al seu torn, una sèrie d'activitats:

Concurs a la mascota més simpàtica.Passarel·la d'adopció.Exhibició d'habilitats.Concert.*Pintacaras
Esperem la vostra participació i col·laboració

© 2015 - Ajuntament de Sant Joan d'Alacant - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball